Ilmoittautuminen (ralli)

Kohteesta AKK Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kilpailun säännöissä ilmoitetaan aika, johon mennessä ilmoittautumisen osallistumismaksuineen tulee olla kilpailun järjestäjällä. Ilmoittautumisaika päättyy viimeistään 11 vrk ennen kilpailua.

Kilpailija ilmoittautuu KITI-kisapalvelun välityksellä tai mikäli ei pysty käyttämään KITIä ilmoittautumiskanavana, tilaa toissijaiset ohjeet kilpailun sihteeriltä. Kun ilmoittautumiset ovat saapuneet, on sovittava ilmoittautumisten vastaanottajan kanssa käytännön järjestelyistä kilpailijoiden tietojen tarkastuksessa. Tarkastuksessa käydään läpi mm. vastaavatko ilmoittautumiset luokkajakoa yms. Lisäksi tulee tarkistaa että auton merkki ja malli vastaavat todellisuutta. Katsastuspäällikön on käytävä autojen tiedot läpi ennen kilpailuun hyväksyttyjen listan laadintaa.

Rahastonhoitajan kanssa on tarkastettava kilpailijoiden osallistumismaksut, eli ovatko kaikki maksaneet ja oikean summan.


Ilmoittautumisen peruutus

Kilpailijan on suoritettava ilmoittautumisen peruutus aina kirjallisesti kilpailun järjestäjälle. Ilmoituksessa on ilmoitettava peruutuksen todellinen syy. Sähköposti-ilmoitus on kirjallinen ilmoitus. Jos ilmoittautumisen peruuttaminen tapahtuu viimeistään 5 vrk ennen kilpailun alkua, on kilpailijalle palautettava 50 % osallistumismaksusta. Jos peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 5 vrk ennen kilpailun alkua, jää koko osallistumismaksu kilpailun järjestäjälle. Kirjallisen peruutusilmoituksen laiminlyönneistä on raportoitava tuomaristolle.