Autourheilu

Kohteesta AKK Wiki
Versio hetkellä 16. huhtikuuta 2018 kello 10.59 – tehnyt Toni Mäkinen (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Autourheilua monissa eri muodoissa

AKK-Motorsportin jäsenet harrastavat lukuisia eri autourheilulajeja. Lajien suosio vaihtelee aikakausittain ja alueittain uusien lajien ilmestyessä mukaan ja toisten suosion vähetessä. Tällä hetkellä suurimpia harrastajamäärältään ovat ralli ja jokamiehenluokka. Varmaa kuitenkin on, että eri muodoista jokainen löytää haluamansa.

Autourheiluharrastuksen aloittamiseen ei tarvita edes ajokorttia, nuorison suosituimpia lajeja ovatkin pienoisautoilu ja karting. Kun kiinnostut jostain lajista, ota yhteyttä oman alueesi seuraan ja pyydä lisätietoja harrastusmahdollisuuksista. Lisää tietoa lisensseistä ja muista käytännön asioista löydät "Palvelut" sarakkeesta, lisenssien alta. Koulutuskalenterista puolestaan löydät oman alueesi koulutus- ja tutkintotilaisuuksia. Koulutus- ja tutkintokalenterit löydät myös palveluiden alta.


Lajit

Autoslalom Autosuunnistus Crosskart Drag Racing Drifting Ecorun eMotorsport Endurance Historic Jokamiehenluokka Jäärata-ajo Karting Off Road Pienoisautoilu Ralli Rallicross Rallisprint Rata-ajo Tasanopeusajo Tekniikka