EK:n järjestämisohje (ralli)

Kohteesta AKK Wiki
Versio hetkellä 16. tammikuuta 2019 kello 12.36 – tehnyt Toni Mäkinen (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Erikoiskokeen järjestämisen edellytykset

1. Järjestämissopimus Kilpailunjärjestäjä ry ja EK:n järjestävä yhdistys ry / yhdistykset ovat tehneet sopimuksen erikoiskokeen järjestämisestä.


2. EK:n järjestäjän velvollisuudet Erikoiskokeen järjestävä yhdistys / yhdistykset ovat sitoutuneet huolehtimaan siitä, että kilpailun aikana erikoiskokeella ja sen välittömässä läheisyydessä säilyy yleinen järjestys ja turvallisuus. Erikoiskokeen järjestäjä(-t) vastaa myös siitä, että kilpailun aikana EK-alueella noudatetaan lakia ja asetusta julkisista huvitilaisuuksista, poliisilaitoksen sulkuluvan ehtoja, poliisi- ja paloviranomaisen kilpailupaikalla antamia ohjeita, rallikilpailusta annettuja sääntöjä sekä järjestämis- ja turvallisuusohjeita sekä jätehuoltolakia.

EK-päälliköillä ja turvapäälliköllä on oltava voimassa oleva toimitsijalisenssi, vähintään rallin perustoimitsijalisenssi.


3. Vakuutukset Kilpailun järjestäjällä on AKK-Motorsport ry:n kilpailuluvan mukainen vakuutus. EK-päälliköllä tulee olla luettelo EK:lla olevista toimitsijoista ja järjestyksenvalvojista


4. Tiesopimukset ja luvat Kilpailunjärjestäjä ry on sopinut tienomistajien kanssa erikoiskokeina ja siirtyminä käytettävistä tieosuuksista ja hankkinut viranomaisilta luvat teiden sulkemiseen sekä sopinut teiden kunnostamisesta kilpailun jälkeen.