Kilpailun anominen kilpailukalenteriin

Kohteesta AKK Wiki
Versio hetkellä 16. huhtikuuta 2018 kello 10.14 – tehnyt Toni Mäkinen (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kilpailun järjestäminen ja sen hakeminen kalenteriin aloitetaan seuran hallituksen toimesta. Mikäli seurassa löytyy innostusta kilpailun tekemiseen, niin hallitus tekee ratkaisun kilpailun hakemiseen.

Kilpailut haetaan AKK-Motorsportin materiaalipankissa olevan ohjeen mukaisesti (huomio myös sääntökirjan määritteet, mikäli säännöt muuttuvat). Runkokalenterin valmistauduttua, on myös mahdollista hakea kilpailua liukuvan kalenterin turvin.

Mikäli kilpailuun halutaan muitakin, kuin suomalaisella lisenssillä ajavia, niin on muistettava ilmoittaa kilpailu NEAFP kilpailuna kilpailun hakuvaiheessa.

Hakemuspäätöstä tehtäessä pitää miettiä tarkkaan, pystyykö seura todella järjestämään haettavan kilpailun. On kiinnitettävä huomiota ainakin seuraaviin asioihin:

- Riittävätkö resurssit? Onko mahdollista suoriutua kilpailujen tekemisestä kunnolla joko seuran omilla resursseilla tai toisten seurojen avulla?

- Miten seuran muut kilpailut osuvat kalenteriin?

- Miten alueen muut tapahtumat osuvat päällekkäin?

- Ollaanko mukana ja kuinka tiiviisti muiden seurojen kilpailuissa?

- Jaksavatko ihmiset?

- Onko seuralla tarpeellinen määrä tarvittavia toimitsijalisenssejä?

- Järjestetäänkö kilpailu talvella vai kesällä?

- Saadaanko tarvittava tiestö käyttöön? Saadaanko niille kaikki tarvittavat luvat?

Ilman kustannuksia ja panostusta ei myöskään tehdä hyviä kilpailuita. Siksi seuran taloudellisen tilanteen ylläpitämiseen tulee kiinnittää huomiota.