Ero sivun ”Väliturvapisteen päällikkö (ralli)” versioiden välillä

Kohteesta AKK Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 5: Rivi 5:
  
  
'''Väliturvapisteen päällikkö lähettää tarvittaessa pelastushenkilöstön väliturvapisteen jälkeisellä erikoiskokeen puoliskolla olevalle onnettomuuspaikalle johtokeskuksen määräyksestä, itse hän jää väliturvapisteeseen ja toimii johtokeskukselle yhteyshenkilönä. Johtokeskus ohjaa kaikkea toimintaa.'''  
+
'''Väliturvapisteen päällikkö lähettää tarvittaessa pelastushenkilöstön väliturvapisteen jälkeisellä erikoiskokeen puoliskolla olevalle onnettomuuspaikalle johtokeskuksen määräyksestä, ITSE HÄN JÄÄ VÄLITURVAPISTEESEEN ja toimii johtokeskukselle yhteyshenkilönä sekä johtaa toimintaa väliturvapisteessä. Johtokeskus ohjaa kaikkea toimintaa.'''  
  
 +
[[EK-turvapäällikkö (ralli)]] lähtee tässä tapauksessa erikoiskokeen lähdöstö kohti väliturvapisteen jälkeistä onnettomuuspaikkaa ja toimii sinne saavuttuaan kuten normaalistikin onnettomuuspaikalla.
  
Väliturvapisteen päällikkö myös merkitsee aikakorttiin [[aikakortti (ralli)]] kilpailijoiden lähtöajat väliturvapisteestä, kun johtokeskus on näin määrännyt.  
+
 
 +
 
 +
Väliturvapisteen päällikkö myös merkitsee aikakorttiin [[aikakortti (ralli)]] kilpailijoiden lähtöajat väliturvapisteestä, kun johtokeskus näin on määrännyt.  
  
  

Versio 8. marraskuuta 2018 kello 12.05

Väliturvapisteen päällikkö johtaa toimintaa väliturvapisteessä. Hän toimii erikoiskokeen päälliköiden (EK-päällikkö 1 (ralli), EK-päällikkö 2 (ralli) ja erityisesti EK-turvapäällikkö (ralli)) alaisuudessa.

Hän toimii väliturvapisteeseen tilatun/määrätyn Eva-auto (ralli):n miehistön yhteyshenkilönä. Hänen alaisuudessaan toimii väliturvapisteen toimitsija (ralli) jolle hän välittää mahdollisesti saamansa käskyn liputtaa autot väliturvapisteeseen.


Väliturvapisteen päällikkö lähettää tarvittaessa pelastushenkilöstön väliturvapisteen jälkeisellä erikoiskokeen puoliskolla olevalle onnettomuuspaikalle johtokeskuksen määräyksestä, ITSE HÄN JÄÄ VÄLITURVAPISTEESEEN ja toimii johtokeskukselle yhteyshenkilönä sekä johtaa toimintaa väliturvapisteessä. Johtokeskus ohjaa kaikkea toimintaa.

EK-turvapäällikkö (ralli) lähtee tässä tapauksessa erikoiskokeen lähdöstö kohti väliturvapisteen jälkeistä onnettomuuspaikkaa ja toimii sinne saavuttuaan kuten normaalistikin onnettomuuspaikalla.


Väliturvapisteen päällikkö myös merkitsee aikakorttiin aikakortti (ralli) kilpailijoiden lähtöajat väliturvapisteestä, kun johtokeskus näin on määrännyt.


Synonyymit:

- EK:n aputurvapäällikkö

- aputurvapäällikkö

- EK aputurva