Ero sivun ”Väliturvapisteen päällikkö (ralli)” versioiden välillä

Kohteesta AKK Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
 
(6 välissä olevaa versiota samalta käyttäjältä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
 
Väliturvapisteen päällikkö johtaa toimintaa väliturvapisteessä. Hän toimii erikoiskokeen päälliköiden ([[EK-päällikkö 1 (ralli)]], [[EK-päällikkö 2 (ralli)]] ja erityisesti [[EK-turvapäällikkö (ralli)]]) alaisuudessa.
 
Väliturvapisteen päällikkö johtaa toimintaa väliturvapisteessä. Hän toimii erikoiskokeen päälliköiden ([[EK-päällikkö 1 (ralli)]], [[EK-päällikkö 2 (ralli)]] ja erityisesti [[EK-turvapäällikkö (ralli)]]) alaisuudessa.
  
Hän toimii väliturvapisteeseen tilatun/määrätyn [[Eva-auto (ralli)]]:n miehistön yhteyshenkilönä kilpailun järjestäjän puolelta.
+
Hän toimii myös väliturvapisteeseen tilatun/määrätyn [[Eva-auto (ralli)]]:n miehistön yhteyshenkilönä.
Hänen alaisuudessaan toimii väliturvapisteen [[toimitsija (ralli)]] jolle hän välittää mahdollisesti saamansa käskyn liputtaa autot väliturvapisteeseen.
+
Hänen alaisuudessaan toimii [[väliturvapisteen toimitsija (ralli)]] jolle hän välittää mahdollisesti saamansa käskyn liputtaa autot väliturvapisteeseen.
  
Väliturvapisteen päällikkö lähettää tarvittaessa pelastushenkilöstön väliturvapisteen jälkeisellä erikoiskokeen puoliskolla olevalle onnettomuuspaikalle johtokeskuksen määräyksestä, itse hän jää väliturvapisteeseen ja toimii johtokeskukselle yhteyshenkilönä. Johtokeskus ohjaa kaikkea toimintaa.
 
  
Väliturvapisteen päällikkö myös merkitsee aikakorttiin [[aikakortti (ralli)]] kilpailijoiden lähtöajat väliturvapisteestä, kun johtokeskus on näin määrännyt.  
+
'''Väliturvapisteen päällikkö lähettää tarvittaessa pelastushenkilöstön väliturvapisteen jälkeisellä erikoiskokeen puoliskolla olevalle onnettomuuspaikalle johtokeskuksen määräyksestä, ITSE HÄN JÄÄ VÄLITURVAPISTEESEEN ja toimii johtokeskukselle yhteyshenkilönä sekä johtaa toimintaa väliturvapisteessä. Johtokeskus ohjaa kaikkea toimintaa.'''
 +
 
 +
[[EK-turvapäällikkö (ralli)]] lähtee tässä tapauksessa erikoiskokeen lähdöstä kohti väliturvapisteen jälkeistä onnettomuuspaikkaa ja toimii sinne saavuttuaan kuten normaalistikin onnettomuuspaikalla.
 +
 
 +
 
 +
 
 +
Väliturvapisteen päällikkö myös merkitsee aikakorttiin [[aikakortti (ralli)]] kilpailijoiden lähtöajat väliturvapisteestä, kun johtokeskus näin on määrännyt.  
  
  
Rivi 16: Rivi 21:
  
 
- EK aputurva
 
- EK aputurva
 +
 +
- väliturva
 +
 +
- väliturvapäällikkö

Nykyinen versio 8. marraskuuta 2018 kello 11.09

Väliturvapisteen päällikkö johtaa toimintaa väliturvapisteessä. Hän toimii erikoiskokeen päälliköiden (EK-päällikkö 1 (ralli), EK-päällikkö 2 (ralli) ja erityisesti EK-turvapäällikkö (ralli)) alaisuudessa.

Hän toimii myös väliturvapisteeseen tilatun/määrätyn Eva-auto (ralli):n miehistön yhteyshenkilönä. Hänen alaisuudessaan toimii väliturvapisteen toimitsija (ralli) jolle hän välittää mahdollisesti saamansa käskyn liputtaa autot väliturvapisteeseen.


Väliturvapisteen päällikkö lähettää tarvittaessa pelastushenkilöstön väliturvapisteen jälkeisellä erikoiskokeen puoliskolla olevalle onnettomuuspaikalle johtokeskuksen määräyksestä, ITSE HÄN JÄÄ VÄLITURVAPISTEESEEN ja toimii johtokeskukselle yhteyshenkilönä sekä johtaa toimintaa väliturvapisteessä. Johtokeskus ohjaa kaikkea toimintaa.

EK-turvapäällikkö (ralli) lähtee tässä tapauksessa erikoiskokeen lähdöstä kohti väliturvapisteen jälkeistä onnettomuuspaikkaa ja toimii sinne saavuttuaan kuten normaalistikin onnettomuuspaikalla.


Väliturvapisteen päällikkö myös merkitsee aikakorttiin aikakortti (ralli) kilpailijoiden lähtöajat väliturvapisteestä, kun johtokeskus näin on määrännyt.


Synonyymit:

- EK:n aputurvapäällikkö

- aputurvapäällikkö

- EK aputurva

- väliturva

- väliturvapäällikkö